CM 2010: Spania trece de Portugalia şi se califică în sferturi

miercuri, 30 iunie 2010

CM 2010: Spania trece de Portugalia şi se califică în sferturi
Foto: www.as.com

Spania va juca în sferturile CM 2010 cu Paraguay, după ce a trecut în optimi de vecinii din Portugalia.


Reprezentativa Spaniei s-a calificat, marţi seară, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud, după ce a învins cu scorul de 1-0 Portugalia, în ultimul meci al optimilor.

Meciul a început sub semnul campioanei Europei, care a ratat ocazii prin Torres şi David Villa. Apoi, cei care au dominat au fost portughezii, iar Casillas a avut mari emoţii în minutul 21, la un şut al lui Tiago respins cu greu şi care era să fie transformat apoi în gol de Hugo Almeida, şi în minutul 29, când Cristiano Ronaldo i-a pus mari probleme cu o lovitură liberă de la 35 de metri. Totuşi, la pauză s-a intrat cu 0-0, iar în repriza a doua, după ce Llorente l-a înlocuit pe "El Nino" Torres, Spania s-a schimbat la faţă.

Noul intrat a fost aproape de gol la numai 2 minute de la intrarea pe teren, iar apoi, în minutul 63 golgheterul Spaniei, David Villa, a înscris după ce tot el fusese blocat în primă fază de Eduardo, la o fază la care apărătorii lusitani au dormit în ghete.

Golul le-a dat aripi spaniolilor, care au trecut pe lângă 2-0 prin Sergio Ramos (70), David Villa (77) şi Llorente (87), iar Portugalia nu a reuşit să găsească drumul spre gol şi a încheiat meciul în 10, după eliminarea lui Ricardo Costa (89).

Spania va juca în sferturi sâmbătă, cu Paraguay.

sursa: Unimedia

0 Comments: