INNA este pe primul loc in 'Top 100 cele mai sexy femei din lume'

sâmbătă, 3 iulie 2010

INNA este pe primul loc in 'Top 100 cele mai sexy femei din lume'
Foto: monden.info

Cititorii revistei FHM Romania au votat-o pe INNA ca fiind cea mai sexy femeie din lume, cantareata devansand modele consacrate, fosti iepurasi Playboy sau vedete celebre. Pe pozitia secunda de afla modelul Catrinel Menghia, urmata de Gina Pistol. Fostul star din franciza Transformers, Megan Fox, este abia pe pozitia a patra, urmata de Marisa Miller, scrie feminis.ro.


Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, este pe locul sase, Adriana Lima pe sapte, in timp ce Simona Patruleasa, Jessica Alba si Angelia Jolie incheie top primelor zece cele mai sexy femei din lume.

In top 20 mai sunt incluse, potrivit cititorilor Delia Florea, Eva Mendes, Charlize Theron, Scarlett Johanesson, Beyonce, Anna Lesko, Ilinca Vandici, Jessica Biel, Laura Cosoi si Monica Barladeanu.

Menţionăm că după ce în luna mai a apărut pe coperta FHM Romania, cântăreaţă româncă Inna a apărut şi în ediţia franceză a revistei, informează libertatea.ro.

Prezentată ca fiind "noua regină a dansului", bruneta de 23 de ani a realizat un pictorial incendiar pentru francezi, care nu demult o lăudau cu apelativul "bomba muzicală". În publicaţia pentru bărbaţi, Inna e prezentată ca o adevărată zeiţă, fiind "prima artistă din România care a intrat în topurile muzicale americane".

sursa: Unimedia

0 Comments: