Urechean: Nu cred că Oleg Voronin "contrabandistul" este consilierul primarului Moscovei. Lujkov nu-l va ierta pe Voronin

vineri, 2 iulie 2010

Urechean: Nu cred că Oleg Voronin
Foto: gdb.rferl.org

"Credeți că o să-l ia Lujkov în calitate de consilier pe cel care a făcut contrabandă în Rusia? Nu cred că e adevărat, deoarece cunosc relațiile dintre Lujkov și Voronin". Declarația îi aparține lui Serafim Urechean, președinte AMN, oferită pentru UNIMEDIA.

"Voronin a făcut anumite lucruri, pe care Iurii Lujkov nu le va ierta vreodată. Lujkov l-a numit pe Voronin cu toate epitetele posibile atât la nivel personal, cât și la nivel de politici interstatale", a mai adăugat Urechean.

"Economia Rusiei nu are nevoie de Voronin", a conchis Urechean.


Amintim că ieri, 1 iulie, presa rusă a scris că Oleg Voronin, fiul ex-Preşedintelui Moldovei Vladimir Voronin, se pregăteşte să devină consilier economic al primarului de Moscova Iurii Lujkov. Ulterior, informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de reprezentantul lui Oleg Voronin la CEDO, Vitalie Pârlog.

Presa rusă, citat de Novosti Moldova, îl citează și pe Konstantin Zatulin, prim-vicepreşedinte al Comitetului Dumei de Stat a FR pentru problemele CSI şi relaţiile cu conaţionalii (membru al fracţiunii „Edinaia Rossia”), „în ce priveşte decizia primarului de Moscova, el are raţionamentele sale. Nu sunt la curent, din care motive a adoptat această decizie."

sursa: Unimedia

0 Comments: