Voronin: AIE este ca "jițălu de la vacă", Ghimpu e "pareni s diagnozom", "Filat a organizat lovitura de stat la 7 aprilie", iar "Lupu e un trădător și nu merită promovat în nicio funcție"

sâmbătă, 3 iulie 2010

Voronin: AIE este ca
Foto: cristinasaitan.files.wordpress.com

Pe aceștia din AIE "nu-i poți rupe de la conducere ca "jițălu" (vițel - n. red.) de la vacă", Ghimpu este "pareni s diagnozom", "Filat a organizat lovitura de stat de la 7 aprilie", dar "nu s-a descoperit până în ziua de azi", iar "Lupu e un trădător și nu merită promovat în nicio funcție". Declarațiile aparțin liderului PCRM, Vladimir Voronin, lansate ieri, 2 iulie, la o întâlnire cu activul PCRM din or. Râșcani.

Vizita liderului PCRM la Râșcani a debutat cu depuneri de flori la monumentul lui Lenin. Ulterior, Voronin a avut un discurs în limba rusă în fața celor circa 500 de membri de partid, în cadrul căruia a atacat dur conducerea țării, care "sta ilegal la putere" și "dă afară lumea de la serviciu pe criterii politice".


La întrebările incomode Voronin a răspuns evaziv, cu unele aminințări sau vorbe pline de duh: "Dacă mai vorbești o să vină băieții să te bată" sau "așează-te la loc că o să-ți fure caleasca cu copilul".

Voronin și-a chemat activul să lucreze activ cu cetățenii și să-i cheme să boicoteze referendumul de modificare a art. 78 din Constituție, inițiat de AIE.

sursa: Unimedia

0 Comments: