(foto) Au fost premiați 3 cei mai buni pedagogi ai anului 2011

miercuri, 5 octombrie 2011

(foto) Au fost premiați 3 cei mai buni pedagogi ai anului 2011
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Ministerul Educației a desemnat astăzi, 5 octombrie, trei cei mai buni pedagogi ai anului curent, în cadrul Festivității consacrate Zilei Profesionale a Lucrătorilor din Învățământ.


Premiile au fost oferite la trei categorii. Astfel, Educatorul anului 2011 a fost desemnată Miron Oxana, de la grădinița 10 a orașului Bălți, Învățătorul anului – Tighineanu Nadejda, Liceul Teoretic „Pentru Rareș” din Soroca și Profesorul anului – Buga Alina, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri, Ungheni. Fiecăruia din cei premiați li s-a oferit o sumă de bani în valoare de 50 mii lei. Celorlaltor pedagogi li s-au înmânat diplome guvernamentale.


La acest eveniment, care a avut loc la Palatul Național, au participat cadre didactice, manageri ai instituțiilor de învățământ, veterani ai muncii pedagogice și parlamentari. La ceremonie a fost prezent și prim-ministrul Vlad Filat, care a venit cu o felicitare adresată profesorilor. 

UNIMEDIA menționează că în sistemul educațional sunt implicați peste 60 mii de specialiști și aproximativ 800 mii de elevi.  
Vezi mai multe fotografii aici.



Sursa: UNIMEDIA
Autor: Olga Cheptene


0 Comments: