Nuri Șahin se pregătește de debut la Real Madrid

miercuri, 5 octombrie 2011

Nuri Șahin se pregătește de debut la Real Madrid
Foto: bundesliga.ro

Turcul Nuri Șahin a revenit la Real și se pregătește de debut, după ce o perioadă îndelungată s-a aflat sub îngrijirea medicilor. Fotbalistul deja vine la antrenamentel echipei, iar piciorul acesta pare a fi mult mai bine acum, scrie bundesliga.ro


Madrileanul a suferit în luna aprilie o leziune la genunchi, după care nu a mai putut juca. Mai târziu, după ce-și revenise parțial, a încercat din nou să iasă pe teren, însă antrenamentele i-au adus un nou ghinion. Șahin a suferit din nou o leziune la același picior, de această dată de gradul II, la ligamentele laterale ale genunchiului. La acea vreme se anunțase că el în 4 săptămâni trebuia să fie gata pentru a ieși din nou pe teren, însă perioada de tratament a fost mult mai lungă decât se așteptase.

Potrivit sursei menționate, medicii au spus atunci că turcul trebuie să-și refacă masa musculară, pentru a evita accidentările viitoare. „Mă simt bine, cred că este necesară această pauză. Important este să fiu apt sută la sută, apoi voi juca”, a declarat Șahin.

UNIMEDIA precizează că înainte de a evolua la Real Madrid, Nuri Șahin a mai jucat pentru Borrusia Dortmund și Feyenoord. Fotbalistul mai evoluează și pentru selecționata Turciei, din 2005.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: