Roberto Carlos: „Nu Messi e numărul 1 în lume”

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Roberto Carlos: „Nu Messi e numărul 1 în lume”
Foto: blogspot.com

Fundașul Brazilian, Roberto Carlos laudă un alt jucător decât Messi, drept cel mai bun din lume. Carlos susține că altcineva e numărul 1 în lume, iar nimeni nu prea zice nimic de el, transmite sport.ro


„De 3 sau 4 ani, Xavi trece printro perioadă fantastică. Barcelona depinde mult de el. Este un geniu”, spune fundașul brazilian, referindu-se la Xavi Hernandez, care evoluează ca mijlocaș la clubul catalan. Carlos mai susține că Xavi este creierul echipei, punctul de referință și ar trebui recunoscurt drept cel mai bun din lume. „Mă oftic că oamenii nu îl apreciază așa cum ar trebui”, a adăugat Carlos, într-un interviu pentru Ligabbva.com.

„Nu Messi este cel mia bun, se menține înaintea tuturor pentru că are norocul ca în spate să-i aibă pe Xavi și Iniesta. Cristiano Ronaldo tot este un fenomen”, susține Roberto Carlos, care acum antrenează Anzhi-ul rușilor.

UNIMEDIA precizează că mijlocașul clubului Barcelona, Xavi Hernandez, a fost nominalizat la Balonul de Aur FIFA 2010, iar coechipierii săi, Messi și Iniesta i-au fost concurenți la titlu. La ora actuală, publicul apreciază cel mai mult cum evoluează Lionel Messi, acesta fiind declarat și cel mai bun jucător al lumii, iar recent a fost desemnat de UEFA drept cel mai bun jucător pentru sezonul 2010-2011 în Europa. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: