R.Williams are Wi-Fi de la StarNet

joi, 6 octombrie 2011

R.Williams are Wi-Fi de la StarNet
Foto: StarNet

Începând de astăzi, strada R.Williams din sectorul Telecentru, a fost conectată gratuit la reţeaua metropolitană Wi-Fi a companiei StarNet. Locuitorii din regiune pot accesa Internetul wireless în mod gratuit, comunica cu prietenii pe reţele sociale, verifica e-mailul sau pot căuta informaţii utile.


Reţeaua Wi-Fi de la StarNet are în prezent cea mai mare arie de acoperire, viteză  Internet stabilă şi este primul proiect de acest gen care este construit şi se extinde în baza cererilor locuitorilor. 

  
Pe parcursul a două săptămâni de la prezentarea proiectului reţelei metropolitane Wi-Fi, peste 60 de solicitări au fost expediate în adresa companiei, dintre care 40 locaţii indicate au fost deja conectate. Printre ele se numără: str. R. Williams, şos. Hânceşti, str. Grenoble, str. Valea Crucii, str. Ion Neculce, str. Grigore Alexăndrescu, Colina Puşkin.

Reţeaua metropolitană  Wi-Fi se extinde pe o lungime de peste 90 km şi acoperă parcurile, bulevardele, străzile principale din Chişinău, 45 de licee şi 4 universităţi. Chişinăuienii pot solicita conectarea zonelor la Wi-Fi postând un mesaj pe profilurile companiei de pe Facebook, Twitter sau expediind un mesaj la adresa: wifi[@]starnet.md.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: