Câştigă un website gratuit de la Creatego

joi, 6 octombrie 2011

Câştigă un website gratuit de la Creatego

Creatego în curând împlineşte 2 ani (pe 30 octombrie) şi cu această ocazie compania va oferi cadouri pentru fiecare doritor. Premiul cel mare va fi un website, elaborat de Creatego absolut gratuit. Pentru aceasta, trebuie doar de completat un formular, pentru a putea participa la tombolă.


Pe 28 octombrie va avea loc extragerea, după care va fi anunţat câştigătorul. Iar toţi cei care vor completa formularul vor beneficia de o reducere de 7% la orice serviciu oferit de Creatego valabilă timp de 6 luni. Tombola va fi filmată şi video-ul va fi postat pe pagina de facebook a companiei şi pe creatego.net.


Dacă sunteţi un businessman, om de creaţie, jurnalist, blogger, acum aveţi şansa de a obţine un website fără a cheltui vreun ban pentru crearea lui.

De asemenea, doritorii pot să se înscrie la un seminar organizat de Creatego pe tema „Internet Marketing pentru Moldova” care va fi condus de Nicolai Mihailiuc, director al companiei Creatego. Formularul îl puteți găsi aici, de asemenea veţi beneficia de o reducere de 7%. La momnet nu sunt informaţii când se va desfăşura şi cât va costa, toţi cei care vor completa formularul vor primi informaţii pe e-mail.

Formularele de asemenea, pot fi completate la Moldexpo, la expoziţia „Reclama & Design” care va avea loc pe 6-8 octombrie de la 10:00 până la 18:00 la stand-ul Creatego. Pentru mai multe informații adresațivă la oficiul companiei sau expediați întrebări la adresa de e-amil info@creatego.net. 

Creatego este o companie specializată în crearea şi promovarea website-urilor. Creatego îmbină designul creativ cu o programare calitativă pentru a crea site-uri după cele mai noi tehnologii.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: