(video) Siri de pe iPhone 4S: O secretară mereu aproape

miercuri, 5 octombrie 2011

(video) Siri de pe iPhone 4S: O secretară mereu aproape
Foto: apple.com

Deși noul program Siri, care ascultă orice comandă vocală spusă de utilizator, era așteptat pe iPhone 5, el poate fi găsit pe smartphone-ul iPhone 4S, lansat ieri, 4 octombrie, de Apple. Când milioane de oameni stăteau cu sufletul la gură așteptând telefonul generației a 5-a a iPhone, oficialii companiei au făcut probabil cel mai neașteptat gest, lansând un telefon despre care nu s-a anunțat absolut nimic înainte.


Potrivit yoda.ro, smartphone-ul lansat ieri pare la prima vedere un telefon ce conține îmbunătățiri față de iPhone 4, 4S totuși are aproape totul nou înăuntru, doar carcasa e asemănătoare cu a modelului precedent. Mai mult, prețurile unui telefon iPhone variază între 199 și 399 de dolari, în dependență de varianta acestuia.

Siri, care mai este asociată cu o secretară încorcporată în telefon, execută foarte multe acțiuni pe care le cere utilizatorul. Poate organiza întâlniri, sună oameni în locul persoanei, convertează automat unitățile de măsură sau chiar trimite mesaje text dictate înainte de asta. Siri funcționează în limba engleză și înțelege tot ce i se spune, ba mai mult, răspunde în aceeași limbă, ca o secretară adevărată.

În același timp, procesorul noului model este unul A5, care de fapt era anunțat, prin zvonuri, pentru iPhone 5. Acesta este de două ori mai puternic ca cel al modelului precedent al telefonului. Bateria rezistă până la opt ore de converdație continuă, cu conexiune 3G și nouă ore pe WiFi. Mai mult, transferul de date atinge o viteză mai mare, de până la 14,4 Mbps.

UNIMEDIA amintește că înainte de 4 octombrie era anunțată, de mai multe surse aproapiate Apple, lansarea iPhone 5. Însă ieri, oficialii companiei au prezentat de fapt un alt telefon, despre care nu s-a vorbit mai nimic, iPhone 4S, cu o parte din caracteristici ce erau atribuite viitorului telefon iPhone 5.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: