(foto) Jobs, omagiat în întreaga lume de milioane de fani

joi, 6 octombrie 2011

(foto) Jobs, omagiat în întreaga lume de milioane de fani
Foto: Reuters

Moartea co-fondatorului companiei Apple, anunțată în această noapte, a șocat întreaga lume. Mesaje de condoleanțe apar încontinuu pe rețelele sociale, iar fanii au reacționat la moartea liderului vizionar al Apple, și merg la magazinele companiei pentru a depune flori în memoria lui Jobs, transmite hotnews.ro.


Pe Twitter cele mai răspândite mesaje sunt „ThankYouSteve” și „RIP Steve Jobs”, cel puțin astăzi, când toți au aflat vestea cutremurătoare. În fața magazinelor Apple din lumea întreagă fanii depun flori și țin minute de reculegere în memoria lui Jobs, care în ultima perioadă exercita funcția de președinte al consiliului de administrație.

Și Google aduce un omagiu oficialului. Pe pagina principală de căutări sunt scriși anii în care a trăit Steve Jobs. Mai mult, Apple a creat și o adresă specială de e-mail unde toți doritorii pot trimite mesaje de condoleanțe.

UNIMEDIA reamintește că pe 25 august Steve Jobs a demisionat din funcția de CEO al Apple. Plecarea lui Jobs de la conducerea companiei a fost condiționată și de starea sănătății acestuia. Oficialul a suferit în ultimii ani mai multe intervenții chirurgicale, în 2004 a avut o operație pentru a înlătura cancerul pancreatic, iar la începutul lui 2009 a suferit un transplant de ficat. În luna august în presă a apărut o imagine cu fostul director al companiei Apple, care arăta foarte slăbit.











Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: