Tatăl lui Rooney a fost reținut: Este învinuit de escrocherii în pariurile fotbalistice

vineri, 7 octombrie 2011

Tatăl lui Rooney a fost reținut: Este învinuit de escrocherii în pariurile fotbalistice
Foto: dailymail.co.uk

Tatăl lui Wayne Rooney a fost arestat astăzi, 6 octombrie, pentru o presupusă escrocherie în domeniul pariurilor fotbalistice. Rooney seniorul, de 48 de ani, a fost reținut în locuința sa din West Derby, din Liverpool, anunță TheSun


De altfel, mai multe arestări au avut loc ieri în Liverpool și Glasgow. Tot cei reținuți sunt învinuiți în cazul partidei dintre Motherwell și Hearts, din luna decembrie a anului trecut, când s-ar fi făcut conspirație de fraudă la pariurile, pentru care s-au pus sume mari de bani. Odată cu tatăl lui Rooney, a fost arestat și unchiul acestuia.


Potrivit Asociației de Fotbal din Scoția, au fost înregistrate și „neînțelegeri” între cele două echipe menționate mai sus. „În timp ce ancheta implică mai multe persoane din afara Scoției, este foarte important să subliniem faptul că dovezile adunate în ultima vreme, pentru anchetă, implică doar un singur meci din regiune”, spune Stewart Regan, directorul executiv al Asociației de Fotbal din Scoția.

La fel, acesta a mai menționat că oficialii de la FC Motherwell vor da un răspuns în perioada următoare. Ofițerii de poliție au declarat pentru presă că poliția a efectuat 9 arestări. „Ofițerii au fost la 10 adrese, unde au arestat 9 oameni. Arestările sunt punctul culminant al unei operațiuni comune cu Comisia de jocuri de noroc. Iar nouă persoane reținute pentru conspirație de fraudă sunt interogate de detectivi”, spun reprezentanții poliției.

Precizăm că de 9 luni se duc investigații în acest caz, iar recent a fost luată decizia arestării celor ce se fac vinovați. Acuzațiile sunt făcute pe baza meciului dintre Motherwell și Hearts, din 14 decembrie 2010, când s-a pariat cu sume mari pe un cartonaș roșu, care avea cota 10, iar în timpul partidei a fost eliminat Jennings.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: