SHOW POLITIC. Comuniștii au părăsit sala Parlamentului. Ghimpu despre inițiativa PCRM de a-l demite: "Ha-ha-ha! E democrație!"

miercuri, 30 iunie 2010

SHOW POLITIC. Comuniștii au părăsit sala Parlamentului. Ghimpu despre inițiativa PCRM de a-l demite:
Foto: www.ionbargan.md

(UPDATE: 10:35) Parlamentul nu a acceptat să includă în ordinea de zi propunerea PCRM de a-l demite pe Mihai Ghimpu. Ulterior, deputații PCRM și PMU au anunțat că părăsesc sala de ședințe a Parlamentului.

"E democrație. Fiecare poate înainte propuneri!" Declarația îi aparține președintelui Parlamentului, Mihai Ghimpu, cu referire la inițiativa PCRM de a-l demite din funcție. "Ha-ha-ha!", a mai comentat Ghimpu zâmbind.

Azi, la începutul ședinței, președintele fracțiunii parlamentare a PCRM, Maria Postoico, a reluat această propunere, precizând că, dacă nu va fi inclusă în ordinea de zi, vor părăsi sala.


"Deci, deja puteți pleca", a declarat Ghimpu în replică.

Dumitru Diacov, președintele de onoare al PDM, a declarat referitor la acest subiect că "într-o măsură oarecare ar merita să votăm pentru această propunere. Dar noi nu vom vota pentru că înțelegem care este substratul acestei propuneri de a crea un haos total".

Amintim că Partidul Comuniștilor a propus deputaților din Parlament demisia lui Mihai Ghimpu încă din octombrie 2009, revenind la această inițiativă la fiecare ședință a Parlamentului la care au participat.

sursa: Unimedia

0 Comments: