(video) Tânărul, care a ţinut în suspans farmaciile din sectorul Buiucani, a ajuns pe banca acuzaţilor

sâmbătă, 12 martie 2011

(video) Tânărul, care a ţinut în suspans farmaciile din sectorul Buiucani, a ajuns pe banca acuzaţilor
Foto: captura video/youtube

Tânărul, care a ţinut în suspans farmaciile din sectorul Buiucani, a ajuns pe banca acuzaţilor fiind învinuit de procurori de comiterea jafului şi tâlhăriei, anunţp serviciul de presă al Procuraturii Generale.


Potrivit Procuraturii sectorului Buiucani, tânărul de 24 ani, este învinuit că la finele anului 2010, a pătruns în 4 farmacii din sectorul Buiucani, unde în scopul sustragerii banilor a ameninţat farmacistele cu un cuţit de bucătărie. Acesta a reuşit să sustragă în acest mod peste 9 mii lei.

Tânărul mai este învinuit şi de Procuratura sectorului Centru pentru că, aflându-se în incinta unui magazin de bijuterii din centrul Capitalei, a sustras din vitrină o planşetă pe care erau anexate 60 de perechi de cercei confecţionaţi din aliaj pe bază de aur, cauzând o pagubă materială de peste 73 mii lei.

La solicitarea procurorilor instanţa de judecată a eliberat pe numele inculpatului mandat de arestare. Cauzele penale au fost conexate şi expediate în instanţa de judecată pentru examinare.

Amintim că făptaşul a fost reţinut de către ofiţerii Comisariatului general de poliţie al mun.Chişinău (CGP) în comun acord cu ofiţerii Direcţiei Poliţiei Criminale a DGSO a Departamentului Poliţie MAI. Acesta s-a dovedit a fi originar din regiunea transnistreană or. Dubăsari, anterior judecat pentru comiterea furturilor, jafurilor, tâlhăriilor. 

Totodată s-a stabilit că tânărul în cauză era anunţat în urmărire penală pentru infracţiuni analogice de către miliţia din or. Dubăsari, care evadase din locurile de detenţie. Fiind audiat de către oamenii legii, tipul a relatat cu amănunte modul de jefuire a farmaciilor. 

În cazul în care vinovăţia făptuitorului va fi demonstrată riscă privaţiune de libertate în termen de la 6 la 10 ani de închisoare.



Sursa: UNIMEDIA

 

 

 


0 Comments: