Faceți cunoștință cu Joe Biden, ca tată

joi, 10 martie 2011

Faceți cunoștință cu Joe Biden, ca tată

Alertă de grad 0 la Chișinău. Vine Joe Biden, vicepreședintele SUA, mâna dreaptă a lui Barack Obama, una dintre cele mai bine păzite persoane din întreaga lume. 3000 de polițiști moldoveni și peste 100 de agenți FBI și CIA îi vor asigura paza la Chișinău. Faza cu reparația urgentă a drumurilor, curățirea trotuarelor, copacilor, sudarea gurelor de canal, schimbarea felinarelor, toți deja o știu. E benefică ori ba vizita lui Joe Biden pentru Moldova, nu știu, fiecare cu părerile sale, pentru că sunt și multe minusuri și multe plusuri, personal nu-i prea agreez vizita, așa cum nu am agreat-o și pe a lui Narâșkin (mâna dreaptă a lui Putin). În fine, nu vreau să scriu despre politică acum, vreau să scriu despre Joe Biden ca tată.


Pe 27 august, 1966, student la drept, Joe Biden o cunoaște pe Neilia Hunter, se căsătoresc și fac trei copii, Joseph Beau Biden III n.1969, Robert Hunter n.1970 și Naomi Christina n.1971.

Ca jurist și politician, Joe Biden a cunoscut o ascensiune bruscă și de succes, în 1969, candidând, ca democrat, în consiliul New Castle County, dânsul câștigă detașat, într-o regiune de obicei republicană. Succesul de invidiat a lui Joe Biden a continuat și către 1972, Biden ajunge o persoană remarcantă în Partidul Democrat. Pe unde a candidat Biden în general, mereu a câștigat datorită faptului că era tânăr, carismatic, avea o familie tânără, o soție atrăgătoare, așa cum le place americanilor.

Pe 18 decembrie 1972, în timpul shopping-ului de Crăciun, soția lui Joe Biden, Neilia Biden și cei 3 copii ai săi au fost zdrobiți de un trailer într-o stație auto. Neilia și fiica lor de 1 an, Cristina, au decedat pe loc, cei 2 fii scăpând cu răni grave, ulterior revenindu-și. În acea perioadă, Joe Biden a demisionat din toate funcțiile importante pe care le deținea,având grijă de cei 2 fii ai săi, stând cu ei acasă pe parcursul reabilitării. După o lungă perioadă, în care a petrecut fiecare zi în casă alături de copii, Joe a început să facă naveta dintre Wilmington și Washington DC, zilnic, pentru a realua și continua cariera sa din Senat. Mult timp Joe a suferit de depresie, lipsă de concentrare la lucru, însă în tot acest timp s-a asigurat ca celor 2 fii ai săi să nu le lipsească nimic și să primească educația cuvenită.

Citeşte în continuare pe blogul lui Dragoş Galbur

sursa: Unimedia

0 Comments: