Jill Biden: Moldova este o ţară minunată cu oameni ospitalieri

vineri, 11 martie 2011

Jill Biden:  Moldova este o ţară minunată cu oameni ospitalieri
Foto: gov.md

Jill Biden, soţia vicepreşedintelui SUA,  şi Sanda Filat, soţia prim-ministrului Republicii Moldova au vizitat astăzi Combinatul de vinuri „Cricova”. Cele două doamne au fost însoţite de Iustina, fiica familiei Filat, şi Finnegan, nepoata soţilor Biden.


Sanda Filat şi  Jill Biden au vizitat cele 4 săli de degustare şi au degustat câteva tipuri de vin. Soţia vicepreşedintelui american a declarat că a rămas impresionată de  modul în care a fost întâmpinată.

 

„Le mulţumesc cetăţenilor moldoveni pentru întâlnirea de care am avut parte, pentru faptul că ne-au aşteptat la aeroport cu steagurile Statelor Unite ale Americii şi a Moldovei. Moldova este o ţară minunată cu oameni ospitalieri”,  a declarat Jill Biden.

 

Sanda Filat i-a mulţumit doamnei Jill Biden pentru vizită, menţionând că aceasta este o dovadă a susţinerii Republicii Moldova de către SUA, reprezentând în acelaşi timp şi o mare oportunitate pentru noi.

 

La sfârşitul vizitei, Jill Biden a semnat în cartea de oaspeţi de onoare a vinăriei. În mesaj lăsat de soţia Vicepreşedintelui SUA se menţionează: „Minunea Cricovei reflectă căldura și vitalitatea oamenilor din Republica Moldova”.

 

 

Conducerea Combinatului de vinuri „Cricova” i-a oferit cadou doamnei Biden câteva sticle de vin de colecţie.

Sursa: UNIMEDIA

 


0 Comments: