Oferta lunii: Hosting AMPLICA pentru 10 ani la doar 100 EUR

joi, 10 martie 2011

Oferta lunii: Hosting AMPLICA pentru 10 ani la doar 100 EUR

Aveți un web site sau un blog? Dacă da, atunci credem că v-ați întâlnit cu astfel de noțiuni ca hosting, POP3, domain, MySQL și alte cuvinte întortocheate din domeniul tehnologiilor informaționale. Noțiuni pe care nu le înțelegeți, dar de care depinde modul în care vă funcționează web siteul dvs. Or, funcționarea bună a website-ului este tot ceea ce vă doriți. Într-un cuvânt, doriți ca totul să lucreze și să fie pe înțelesul dvs.


Din acest motiv, Amplica crede că un website are nevoie de un hosting bun. Iar un hosting bun este un hosting pe înțelesul tuturor. Care nu are limitări și care face ca website-ul să funcționeze mereu. Să vă puteți crea e-mailuri cu denumirea companiei dvs. și să vă luați de  grija aceastui pentru 10 ani înainte.

 

Dacă și dvs. credeți la fel, atunci puteți avea hostingul AMPLICA chiar acum și la un preț irezistibil. Doar în perioada 1-31 martie, pentru 100 EUR, aveți hosting pentru 10 ani.

 

E simplu și clar. Puteți face comanda pe website-ul companiei AMPLICA, www.amplica.md

 

Pentru alte detalii compania Amplica va fi bucuroasă să vă ofere suport la nr. de tel.  069447394 sau în skype: amplica.md.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: