(video) 8 Martie - Toate florile primăverii pentru femei la Shopping MallDova

vineri, 11 martie 2011

(video) 8 Martie - Toate florile primăverii pentru femei la Shopping MallDova

Și în acest an, Shopping MallDova a pregătit surprize de 8 Martie. Cu ocazia Zilei Internaționale a femeilor, centrul comercial a desfășurat un program de sărbătoare în incinta mall-ului. De 8 martie, vizitatorii au avut ocazia să admire o expoziție de flori și felicitări, dar și să participe în cadrul unei campanii de cumpărături cu sute de premii. 


De 8 Martie, reprezentanții Moldovei la concursul european Eurovision, bărbații din formația Zdob și Zdub, au oferit flori tuturor admiratoarelor care au fost la mall. Tinerele s-au îmbulzit pentru a lua un autograf de la Zdubi, iar unele au reușit chiar și să pozeze alături de ei.  

Roata Norocului din Shopping MallDova a fost transformată într-o „Floare Fermecată”, pe care sunt amplasate petale cu premii: electrocasnice şi vouchere de cumpărături, ce pot fi câştigate zilnic de 12.00 până la 22.00, cu excepţia zilelor de weekend. La tombola „Floarea Fermecată” pot participa clienţii care prezintă cecuri de cumpărături de minimum 300 de lei. De asemenea, clienţii se pot înscrie la tombola premiilor mari: un televizor LED, 3 laptopuri şi 5 cuptoare cu microunde.

Vizitatorii Centrului Comercial Shopping Malldova s-au delectat cu prezența Zdubilor și în seara de 9 martie, când aceștia au dăruit doamnelor și domnișoarelor un concert, interpretând live cele mai cunoscute piese. 

Muzica de calitate combinată cu un shopping pe măsură i-a încântat pe cei prezenți la parterul Mall-ului. Formația Zdob și Zdub a reușit să creeze atmosferă chiar din primele note muzicale. Liderul Zdubilor, Roman Iagupov, a mulțumit organizatorilor pentru cele două zile de sărbătoare dăruite femeilor. Satisfăcuți au rămas și vizitatorii Shopping Malldova, care au asistat la un concert absolut gratuit al Zdubilor, trupa care ne va reprezenta la concursul Eurovision.




Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: