(video, foto) Joe Biden e pe drum, centrul Chișinăului e blocat, cel puțin 10 polițiști la fiecare intersecție

vineri, 11 martie 2011

(video, foto) Joe Biden e pe drum, centrul Chișinăului e blocat, cel puțin 10 polițiști la fiecare intersecție
Foto: UNIMEDIA

UNIMEDIA va transmite comentariu LIVE pe toată durata zilei de astăzi. Discursul lui Joe Biden va fi transmis ÎN DIRECT, în parteneriat cu Privesc.eu.

(UPDATE, 10.45) Joe Biden și Vlad Filat sunt așteptați la Reședința de Stat. Aceștia vor face scurte declarații pentru presă. Jurnaliștii nu vor putea să adreseze întrebări. 

(UPDATE, 10.00)
 
Toate capacele de canalizare de pe traseul unde va trece Biden au fost sudate. Mai mulți lunetiști vor fi prezenți pe clădiri. 

(UPDATE, 09.50)
Jurnaliștii au fost obligați să-și ducă echipamentul de filmare de la ora 07.00 dimineața în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. Acesta rămâne blocat acolo până la ora 14.00, atunci când va începe discursul vicepreședintelui american. 


(UPDATE, 09.00) Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, aterizează astăzi la ora 11.15 pe aeroportul internațional Chișinău. Deși mai sunt două ore până la venirea acestuia, Centrul Capitalei este blocat, circulația este restricționată, iar la fiecare intersecție pot fi văzuți cel puțin 10 polițiști. Parcul Ștefan cel Mare din Centrul Chișinăului la fel este izolat. Pe bulevardul Ștefan cel Mare au fost afișate drapele ale R. Moldova și ale SUA.

Cca 3 mii de polițiști și 100 de agenți de securitate se află acum pe teren, pentru a pregăti și asigura paza înaltului demnitar american.

După ce aterizează la Chișinău, Biden va avea o întâlnire bilaterală cu premierul Vlad Filat, iar apoi va ține un discurs în Scuarul Teatrului de Operă și Balet - la ora 14.00.

Imediat după aceasta, oficialul american se va întâlni și cu președintele interimar Marian Lupu. Potrivit agendei, familia oaspete se va întâlni și cu diaspora americană din Chișinău.

Fotografii realizate de reporterii UNIMEDIA azi dimineață la ora 07.00







 

Imagini video: ora 09.00 dimineața. 





Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: