Ediţie specială BMW

vineri, 11 martie 2011

Ediţie specială BMW
Foto: promotor.ro

Casa italiană de modă Trussardi cunoscută îndeosebi pentru haine de piele, blugi, poşete şi accesori a făcut publică o ediţie limitată BMW Seria 5 GT pentru a celebra centenarul firmei de modă. 


Ediţia specială este bazată pe un BMW Seria5 GT 530d xDrive, model care a fost restilizat atât la interior, cât şi la exterior într-o manieră care reflectă statutul firmei italiene de modă. Ediţia specială este inspirată de lumea hainelor de piese şi a mănuşilor.

Maşina este vopsită cu o culoare specială, Heraldic Brown, cu accente de gri închis mătuit pe anumite zone, cum ar fi priza de aer frontală. În plus, maşina este echipată cu jante de 20 de inch, iar pe aripile faţă a fost aplicată logo-ul casei de modă.

La capitotul interior, în mod evident, pielea este elementul principal, garnisit cu cusături contrastante. Bineînţeles că logo-ul casei de modă este plasat în diverse zone din habitaclu.

Ediţia specială este disponibilă şi pentru versiunile 535d, 535i şi 550i. În momentul de faţă nu a fost anunţat şi preţul acestei versiuni speciale.



Sursa: promotor.ro


0 Comments: