(foto) Britney Spears ştie că o avantajează fotografiile alb negru: nu se vede celulita!

joi, 10 martie 2011

(foto) Britney Spears ştie că o avantajează fotografiile alb negru: nu se vede celulita!

Britney Spears e cea mai în voga artistă în momentul de faţă, dacă nu din punct de vedere al numărului de singleuri vândute, măcar din punct de vedere al pictorialelor în care apare din nou.


După ce a lansat cu mare tam-tam "Hold It Against Me", Britney a apărut şi în primul ei pictorial după muuuult mult timp, în revista V.

Ieri au apărut şi imaginile realizate de Ruven Afanador pentru revista OUT şi nu putem spune decât WOWWWW!!! Dacă în V, Britney era mai degraba jucăuţa decât super sexy, în OUT Brit revine la genul de pictoriale care ne făceau să suspinăm la începutul carierei ei.

Revista V









 

 

 

Pe lângă pictorialul în care cântăreaţa apare ba în chiloţi şi sutien, ba într-un corset super sexy şi cu ciorapi de plasă, Britney a vorbit şi despre muzică, relaţiile gay şi operaţiile estetice.

 

Britney a spus că îşi modelează cariera după cea a Madonnei. "Fără îndoială. Madonna este o cântăreaţă incredibilă. Pe lânga Madonna o mai admir pe Sarah Jessica Parker şi colecţia ei de pantofi", a precizat Brit.

 

Legat de muzică, Brit a spus că nu regretă nicio piesă pe care a înregistrat-o ("Toate piesele mele sunt absolut incredibile!") şi că şi-ar fi dorit foarte mult să fi fost parte dintr-o piesa anume - "Love The Way You Lie" a lui Eminem şi Rihanna.









Sursa: UNIMEDIA cu referire la mtv.ro


0 Comments: