Oxana Iuteș pleacă de la ProTV Chișinău și se retrage din presă

sâmbătă, 12 martie 2011

Oxana Iuteș pleacă de la ProTV Chișinău și se retrage din presă
Oxana Iuteș
Foto: ProTV Chișinău

Oxana Iuteș s-a despărțit de familia ProTV Chișinău. Informația a fost confirmată de către aceasta în urmă cu câteva minute. 

"Da, este adevărat. Vineri, 11 martie, a fost ultima mea zi de muncă la ProTV", a declarat Iuteș pentru UNIMEDIA, precizând că se retrage din mass-media și va munci în cadrul unui proiect finanțat de o organizație internațională. Aceasta nu a oferit mai multe detalii, dar a precizat că în activitatea ei de mai departe va interacționa cu jurnaliștii. 

"Experiența de până acum a fost unică, am amintiri foarte frumoase, sunt de nedescris. Am certitudinea că spiritul Pro a schimbat și poate schimba multe lucruri pentru oamenii simpli.


Despărțirea a fost grea, dar după atâția ani de jurnalism îmi doresc un alt ritm de viață. Le sunt recunoscătoare tuturor colegilor de acolo pentru că mi-au fost alături și la bine și la greu. Deși au trecut mulți ani de atunci, nu am să uit niciodată cine din ProTV Chișinău m-a ajutat când am avut cea mai mare nevoie", a subliniat jurnalista pentru UNIMEDIA.

Precizăm că Oxana Iuteș a lucrat la ProTV Chișinău mai bine de 8 ani. Aceasta și-a început cariera prin munca de reporter pe știri externe, apoi a fost prezentator al știrilor din sport. Ulterior, cca 4 ani a prezentat jurnalul de noapte de la ora 22.30. În ultima perioada, aceasta a fost reporter și prezentator al știrilor de week-end.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: