Pensionar omorât în bătaie de o minoră

marți, 1 noiembrie 2011

Pensionar omorât în bătaie de o minoră
Poză simbol
Foto: 9am.ro

Un bătrân în vârstă de 68 de ani din orașul Cahul a decedat după ce a fost bătut cu cruzime de o minoră de 16 ani. Cadavrul victimei a fost descoperit ieri, 31 octombrie, în jurul orei 10:00 de către o rudă care a alertat imediat poliția, informează serviciul de presă al MAI.


Bătrânul prezenta mai multe echimoze în regiunea feței, gâtului și a cutiei toracice. În scurt timp, oamenii legii au identificat și reținut principalul suspect. Acesta s-a dovedit a fi o tânără de 16 ani, originară din aceeași localitate, fără părinți și un loc de trai permanent.

Potrivit cercetărilor polițienești, fata a fost adăpostită de pensionar, între ei adesea iscându-se diverse conflicte. Oamenii legii au stabilit că la trei zile până la moartea bărbatului, suspecta l-a bătut din motiv că „a săturat-o, după care ar fi plecat în oraș. 

Audiaţi de forţle de ordine vecinii au declarat că, ultima dată au văzut suspecta, duminica, 30 octombrie, în curtea bărbatului. Tot din spusele martorilor, gazda avea adesea parte de pumnii fetei. Aceasta aduna companii în gospodăria la care stătea la gazdă, organizând adesea petreceri în cadrul cărora se făcea abuz de alcool iar când primea observații din partea stăpânului casei - se răzbuna cu bătaie.

Actualmente minora este cercetată penal „vătămare intenționată gravă a intergrității corporale sau a sănătății”. Fata riscă de la 8 la 15 ani de închisoare. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: