Nelimitează-te cu BlackBerry de la Orange

vineri, 4 noiembrie 2011

Nelimitează-te cu BlackBerry de la Orange

Toți utilizatorii telefoanelor BlackBerry de la Orange se bucură de şi mai multă libertate în comunicare. În premieră în Moldova, Orange lansează opţiunea BlackBerry nelimitat pentru toți clienții săi. 


Aceasta înseamnă că de azi putem lăsa cuvintele să zboare, folosind toate posibilităţile de comunicare BlackBerry care, utilizate prin APN blackberry.net, pot fi folosite nelimitat:

- chat (Instant Messaging şi BlackBerry Messenger, cu ajutorul căruia putem comunica în timp real cu utilizatorii acestei mărci de smartphone din întreaga lume)

- reţele sociale, inclusiv Facebook şi Twitter
- e-mail cu acces în timp real la 10 căsuţe poştale
- navigare pe Internet

Astfel, acum toți cei care preferă un mod activ de viaţă si comunicare au posibilitatea să beneficieze din plin de avantajele telefoanelor inteligente BlackBerry de la Orange, care, sunt disponibile la preț foarte avantajos pentru smartphone. 

Opţiunile BlackBerry nelimitat pot fi activate atât la PrePay (cu 29 lei pentru 7 zile şi 99 lei pentru o lună), cât şi la Abonament (cu 89 lei pentru o luna şi 129 lei cu 500 MB aditțonal pentru alte APN-uri).  

Night club top 100
Cu ocazia lansării acestei opțiuni, fanii paginii Orange pe facebook, în special tinerii clubberi, sunt invitați să participe la concursul – Night club top 100. Pentru aceasta, participanții trebuie să încarce o poză într-un club, iar cei care primesc cele mai multe like-uri, au şansa să câştige unul din 5 telefoane BlackBerry, care vor fi distribuite saptamanal. La final, va fi formată o comunitate de top 100 clubberi, care pe lângă faimă vor primi și premii speciale. 

Mai multe surprize placute îi aşteaptă pe cei care planifică să se distreze în acest weekend într-un club de noapte sau să meargă la shopping.  

Astfel, în data de 4 noiembrie seara, în clubul Drive, şi în seara de 5 noiembrie, la Studio, toți participanții vor avea ocazia să descopere avantajele fantastice ale celui mai popular smartphone în rândul tinerilor din întreaga lume si să se bucure de premiile de la Orange.

Aceaste oportunităţi sunt valabile și pentru cei care planifica să meargă la cumpărături sâmbătă, după orele 15.00, la Malldova sau duminică la centru comercial Sun City.            
De asemenea, în cadrul promoţiilor organizate în cluburile de noapte și centrele comerciale clienţii vor primi vouchere speciale, care procurarea unui telefon BlackBerry de la Orange, care oferă opțiunea BlackBerry nelimitat gratuit, timp de 3 luni. 

Detalii www.orange.md/blackberry

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: