(video) Taximetrist moldovean la volan: 17 mașini avariate în Moscova

luni, 31 octombrie 2011

(video) Taximetrist moldovean la volan: 17 mașini avariate în Moscova
Foto: captura imagini video Youtube

Un taximetrist originar din Moldova a accidentat 17 automobile la Moscova. Acesta se afla în stare de ebrietate în momentul în care a avariat mai multe automobile, dintre care 4 ale poliției. Șoferul periculos s-a dovedit a fi cetățean al Republicii Moldova, care a primit recent cetățeania Federației Ruse. Taximetristul a atras atenţia poliţiei atunci când a ieșit în plină viteză din parcare, doborând o barieră, relatează postul rus de televiziune NTV.


"Duminică, un bărbat al cărui nume nu este divulgat, aflat în stare de ebrietate la volanul unui autoturism de marca Renault Logan, a pierdut controlul volanului după ce a avariat câteva automobile. La cererea poliției de a se opri, șoferul nu a reacționat", se spune în comunicatul de presă al Ministerului rus de Interne.

Potrivit postului de televiziune, urmărirea a durat circa o oră. În cele din urmă, poliţia a reuşit să-l reţină pe bărbat. "Comportamentul șoferului a fost unul neadecvat. În timpul cât a fost urmărit, acesta s-a dezbrăcat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției rutiere din Moscova, Ghenadi Bogaciov. Suspectul nu a putut să explice motivele comportamentului său. "Eu am vrut-o. Dumnezeu a vrut-o. El mi-a spus s-o fac", a spus șoferul (V. G.) reținut. În rezultatul accidentelor nimeni nu a fost rănit.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: