(video) Google sărbătoreşte Halloween într-un mod inedit

luni, 31 octombrie 2011

(video)  Google sărbătoreşte Halloween într-un mod inedit

Google impresionează din nou prin logotipurile speciale, cu ocazia unor sărbători sau celebrări. De această dată însă, motorul de căutare a afişat un video cu câteva persoane care sculptează creativ 6 dovleci, iar la final se vede în aceştia denumirea companiei.


Logotip-ul video poate fi văzut chiar pe google.com sau mai jos, iar câteva persoane sunt filmate cum sculptează câte o literă din cuvântul Google în câte un dovleac. La finalul imaginilor pagina se redirecţionează automat spre o altă pagină, cu rezultatele la căutarea cuvântului Halloween, de unde utilizatorii pot afla mia multe informaţii.

Cel puţin până acum, cei de la Google nu au prea realizat astfel de video cu ocazia unor sărbători, ei fiind totuşi foarte ingenioşi la crearea logotipurilor specifice.

UNIMEDIA precizează că Halloween se sărbătoreşte în această noapte, 31 octombrie spre 1 noiembrie. Unul din principalele simboluri ale sărbătorii este dovleacul sculptat, în interiorul căruia se introduce lumină, ce reprezintă „lanterna lui Jack”. În mai multe ţări ale lumii, cât şi în Moldova, se organizează petreceri de Halloween, în care toţi se îmbracă în haine specifice unui personaj artistic sau istoric.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: