Oferta specială de la MAIB pentru persoanele care deschid conturi de depozit

luni, 31 octombrie 2011

Oferta specială de la MAIB pentru persoanele care deschid conturi de depozit
Foto: moldova.md

În contextul Zilei Internaţionale a Economisirii, marcată pe 31 octombrie, BC „Moldova Agroindbank” SA a lansat o ofertă specială destinată persoanelor fizice care vor deschide conturi de depozit la MAIB. Oferta prevede că fiecare persoană, care va deschide un cont de depozit la orice filială MAIB în perioada 31 octombrie – 31 decembrie 2011, va beneficia nu doar de dobînzi avantajoase, de siguranţa păstrării banilor într-o instituţie financiar-bancară stabilă şi cu renume, ci şi de un pachet de produse suplimentare care îi vor fi acordate gratuit. Pachetul în cauză include:


- Card de debit emis gratis
- Card de credit emis gratis cu rata „0” a dobînzii pe o perioadă de pînă la 60 de zile (fără încasarea comisionului unic; fără taxă administrativă, fără gaj – la creditele pînă la 50.000 MDL).
- Abonament Internet-Banking m@ib care oferă posibilitatea gestionării conturilor bancare la distanţă, prin intermediul computerului personal conectat la Internet

Noua ofertă promoţională vine să confirme odată în plus faptul că Moldova Agroindbank este o instituţie prietenoasă populaţiei şi contribuie la realizarea obiectivului prosperării familiilor moldovene, inclusiv prin promovarea culturii şi avantajelor economisirii banilor. De asemenea, acţiunea va demonstra odată în plus consecvenţa şi continuitatea activităţii Moldova Agroindbank, avînd în vedere că prima ediţie a Zilei economisirii a avut loc în 2010, şi de atunci manifestările prilejuite de această dată urmau să capete caracter sistematic şi regulat.

De notat că Ziua Economisirilor este marcată în lume începînd cu 1924, iar în Republica Moldova această dată a fost instituită în 2010 în scopul propagării utilităţii şi avantajelor depunerii la bancă a economiilor populaţiei. BC „Moldova Agroindbank” SA s-a alăturat la procesul de informare amplă a opiniei publice despre rolul şi importanţa economisirilor, în special, în rîndul părinţilor şi copiilor, astfel încît cerăţenii ţării de mici copii să fie instruiţi în spiritul planificării strategice a bugetelor familiale şi asigurării în viitor a bunăstării familiilor sale şi ţării în ansamblu. Viitorul prosper ni-l edificăm împreună astăzi. Puterea stă în noi!

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: