Google schimbă interfața GMail

miercuri, 2 noiembrie 2011

Google schimbă interfața GMail

​Google a anuntat schimbari semnificative la aspectul Gmail si spune ca aduce noi functionalitati serviciului, astfel incat utilizarea Gmail sa fie mai simpla si mai intuitiva. Compania spune ca utilizatorii vor avea un control mult mai mare asupra reclamelor ce le apar in mail si vor putea sa afle si de ce anumite reclame sunt afisate. In zilele urmatoare pe Gmail va aparea un buton in dreapta jos pentru cei care doresc sa treaca la noua interfata, anunță hotnews.ro.


Google a anuntat in iulie ca va schimba designul Gmail, iar acele schimbari promise sunt acum la doar cateva zile distanta. Google spune ca noul Gmail va fi mai simplu de folosit, comenzile vor fi mai intuitive, iar conversatiile vor fi mai usor de aranjat, sortat si urmarit.

Utilizatorii vor putea personaliza mai multe lucruri, de la marimea ferestrei de chat pana la dimensiunile etichetelor atasate diverselor mail-uri. Google spune ca si cautarea in mail a fost ameliorata si simplificata, iar userii vor avea mult mai mult control asupra reclamelor ce apar in mail si vor avea si un buton care le va spune si de ce un anumit anunt le apare in mail. Compania spune ca astfel da dovada de transparenta fata de useri.

In cateva zile noua interfata va fi disponibila in momentul in care in dreapta jos va aparea link-ul Switch to the new look.



Sursa: hotnews.ro


0 Comments: