(foto) Weekend de groază la Shopping MallDova

miercuri, 2 noiembrie 2011

(foto) Weekend  de groază la Shopping MallDova

După o săptămână întreagă de activităţi şi pregătiri, duminică, 30 octombrie, sărbătoarea de Halloween  a adunat toate spiritele la Shopping MallDova.  Chiar de la intrare, mirosul puternic de dovleac a pus stăpânire pe întreg  parterul mall-ului. Zâmbetele malefice, vampirii care-şi demonstrau caninii, scheletele şi nelipsitele fantome, au creat o atmosferă incendiară alături de personajele deja îndrăgite de toţi, Satanela şi Dracula.


„Carnavalul fantomelor” a luat start cu parada tuturor costumelor prezente. Draci şi drăcoaice, vampiri şi vârcolaci, îngeri şi demoni, mumii şi schelete, au colindat mall-ul în lung şi-n lat. Concursurile cu premii nu s-au lăsat mult aşteptate, iar primii şi cei mai curajoşi au fost micuţii cu vârsta de până la 7 anişori. Apoi au urmat nominalizările pentru „Cel mai deosebit costum”, la care băieţii îmbrăcaţi în armură au luat premiul mare. La categoria „Cea mai simpatică fantomă” , domnişoara care s-a mascat într-un personaj dintr-un film horror, i-a eclipsat pe toţi.

„Cea mai originală mască” desigur că a fost spaima tuturor copiilor – Freddy Krueger. Chiar dacă nu se încadrau nici într-o categorie, mulţi vizitatori au primit  premii pentru originalitate.

Anul acesta la eveniment au fost prezenţi aproximativ 28 000 de persoane, dintre care mai mult de jumătate au fost costumate şi machiate.

Petrecerea a continuat cu un concert deosebit oferit de trupa Single Point care a încântat publicul timp de o oră.















Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: