Economiseşte şi câştigă premii o săptămână întreagă cu Victoriabank

luni, 31 octombrie 2011

Economiseşte şi câştigă premii o săptămână întreagă cu Victoriabank
Foto: VB

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Economisirilor, marcată în fiecare an pe 31 octombrie, Victoriabank lansează depozitul „Săptămâna Economisirilor” şi oferă premii tuturor clienţilor săi.


Cu ocazia acestui eveniment, Victoriabank propune un depozit nou şi organizează o tombolă pentru toţi clienţii săi. Astfel, persoanele fizice care vor deschide, în perioada 31 octombrie – 5 noiembrie 2011, orice tip de depozit oferit de Victoriabank, inclusiv noul depozit „Săptămâna Economisirilor”, sunt înscrişi automat la o tombolă şi pot câştiga unul din cele 100 premii oferite de Victoriabank. „Am hotărât, alături de Comunitatea bancară din Republica Moldova, să sărbătorim Ziua Internaţională a Economisirilor oferindu-le cetăţenilor un depozit avantajos care i-ar ajuta să facă economii şi să câștige de pe urma lor, astfel promovând cultura economisirii pentru un viitor sigur şi stabil”, a declarat Directorul Direcţiei Trezorerie, Dl. Alexandru Cumatrenco.

Depozitul „Săptămâna Economisirilor” poate fi deschis pentru un termen de 2 luni cu un sold minim în cont de 1000 de lei sau 100 USD/EUR. Dobânda pentru depozitele în lei este de 8% iar la cele în USD/EUR este de 2 %.

Ziua Internațională a Economisirilor este marcată în fiecare an la 31 octombrie în mai multe state ale lumii. Pentru prima dată această zi a fost marcată la 31 octombrie 1924, la Milano, în cadrul Primului Congres Internațional de Economii. La Chişinău, Ziua Internaţională a Economisirilor este sărbătorită de Comunitatea bancară din Republica Moldova, sub egida Asociației Băncilor din Moldova, al doilea an consecutiv.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: