Opţiune revoluţionară de la StarNet Television: Constructor TV!

vineri, 4 noiembrie 2011

Opţiune revoluţionară de la StarNet Television: Constructor TV!
Foto: StarNet

StarNet revoluționează pe piaţa multimedia din Republica Moldova și lansează în premieră Constructorul de pachete TV. Serviciul a fost lansat la data de 3 noiembrie și permite utilizatorilor IPTV să selecteze şi să configureze propria combinaţie de canale TV, disponibile pe lângă pachetul de bază. Astfel, clienţii îşi aleg singuri grila de canale preferate.


„Constructorul de pachete este o premieră pe piaţa din Moldova. Prin intermediul acestei aplicaţii clienţii au libertatea de a-şi construi propria televiziune şi de a urmări canalele preferate. Fie că este vorba de cele mai bune canale de film adunate într-un singur pachet, fie de o combinaţie de canale pentru toată familia, cu posturi de desene animate, sport, noutăţi, filme şi divertisment, Constructorul TV este soluţia inovativă care permite clientului să fie stăpânul televiziunii sale”,  a declarat Alexei Munteanu, marketing manager de la StarNet.  


Noul serviciu de la StarNet Television - Constructorul TV – poate fi testat gratuit de fiecare utilizator IPTV până în data de 30 noiembrie 2011. În această perioadă, clienţii au posibilitatea să acceseze toate canalele TV, la o super calitate a sunetului şi imaginii. 

De menționat că în prezent, pachetul de bază include 43 de canale TV, iar clienţii îşi pot construi televiziunea dintr-o ofertă bogată de canale suplimentare, inclusiv în format HD.  

Utilizatorii IPTV au posibilitatea să îşi modifice grila oricând doresc şi au la dispoziţie diverse modalităţi de configurare a pachetului suplimentar: on-line, prin intermediul Contului Personal de pe site-ul www.starnet.md, în centrele de vânzări StarNet sau prin telefon, la Serviciu Suport Clienţi. 

Directorul Marketing StarNet, Octavian Hera, a menționat că dezvoltarea StarNet Television este abia la început. „În scurt timp, vom oferi noi suprize clienţilor noştri, care vor transforma experienţa din faţa televizorului într-un spectacol fascinant, pentru toată familia”, a mai spus sursa menționată. 

StarNet apreciază sugestiile şi recomandările clienţilor săi pentru dezvoltarea soluţiilor propuse. Pe pagina de Facebook pot fi iniţiate discuţii despre noile opţiuni de la StarNet Television. 

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: