(foto) Ce le mai place să pozeze goale

marți, 1 noiembrie 2011

(foto) Ce le mai place să pozeze goale

Lipsite de complexe şi prejudecăţi, multe vedete au acceptat să apară complet goale în paginile unor reviste de modă. Iată despre cine este vorba şi în ce ipostaze au apărut.


Naomi Campbell şi Kate Moss

Cele două topmodele faimoase, au acceptat să apară în nişte poze de promovare a revistei "Love". Două trupuri atât de frumoase merită admirate în voie de toată lumea, mai ales că fotografiile nu au nimic vulgar sau de prost gust.



Alexander Skarsgaard, Anna Paquin şi Stephen Moyer

Cele trei vedete ale serialului "True Blood" tocmai terminaseră o şedinţă foto cât se poate de normală pentur coperta revistei "Rolling Stone", când fotograful le-a zis că ar vrea să încerce ceva mai original. Aşa că toţi trei au fost de acord să se dezbrace şi să se lase unşi cu un lichid roşu pentru a intra în spiritul serialului.Dita von Teese şi Lady GaGa.



Dita von Teese şi Lady GaGa

Cele două artiste şi-au acoperit părţile esenţiale, dar fanii s-au bucurat să le vadă şi aşa. Dita a apărut aşa cum o vezi într-o galerie de artă, pe când Lady Gaga a pozat pentru o revistă. Adevărul este că ambele vedete sunt atât de excentrice şi dezinvolte încât nu s-a mirat nimeni să le vadă în această ipostază.



Sursa: unica.ro


0 Comments: