Misterul extratereștrilor a fost elucidat

luni, 31 octombrie 2011

Misterul extratereștrilor a fost elucidat

O echipă de experţi americani de la un centru de cercetări din Los Angeles a încercat să demonstreze că oamenii de pe Pământ nu au avut niciodată până acum un contact direct cu extratereştrii, pe calea unui experiment bazat pe faza somnului REM (Rapid Eye Movement), potrivit LiveScience.com.


Conform constatărilor, relatările unor oameni despre presupuse întâlniri cu extratereştri nu sunt decât amintiri ale unor vise foarte vii şi realiste.

Astfel, organizatorii experimentului au instruit 20 de voluntari cum să se cufunde în faza de somn REM, în timpul căruia să iasă în 'astral', adică starea în care sufletul pare că se separă pentru puţin timp de corp.

Conducătorul studiului, Michael Raduga, spune că mai mult de jumătate dintre voluntari au reuşit acest lucru, iar şapte dintre ei au reuşit chiar să 'comunice cu extratereştrii' în această stare.

Potrivit unuia dintre participanţii la experiment, atunci când a avut senzaţia că se află în afara corpului său, a întâlnit trei extratereştri.

Un alt voluntar cu numele Alexander afirmă că creaturile semănau mai mult cu personajele din filmul 'The Thing' decât cu omuleţii cu ochii mari din imaginile cu care ne-am obişnuit. 'Ei voiau să-mi vorbească, ceea ce m-a speriat foarte tare şi m-am întors repede în corpul meu', adaugă el.

Rezultatele experimentului au fost considerate concludente de şeful echipei de cercetători, care afirmă că relatările despre presupuse întâlniri cu extratereştri nu reprezintă decât o plăsmuire a imaginaţiei. 'Atunci când oamenii povestesc că au fost răpiţi noaptea de extratereştri, ei nu trişează. Pur şi simplu ei nu ştiu că s-au aflat în faza de somn REM , iar în acest timp conştiinţa lor călătoreşte. Este foarte realist, iar oamenii nu pot înţelege ce se întâmplă cu ei. Şi acest lucru i se poate întâmpla oricui', a explicat el.

În acest sens, peste un milion de americani raportează anual despre contacte avute cu reprezentanţi ai unor civilizaţii extraterestre, adaugă el. 

0 Comments: