Anji îl vrea pe Farfan: Oferã un salariu de 6 milioane de euro pe sezon

vineri, 4 noiembrie 2011

Anji îl vrea pe Farfan: Oferã un salariu de 6 milioane de euro pe sezon
Foto: blogspot.com

Fotbalistul peruan Jefferson Farfan este noua țintã a oficialilor de la Anji Mahachkala. Rușii se gândesc sã-l ia pe atacantul celor de la Schalke 04 pentru un salariu de 6 milioane de euro pe sezon, însã vor mai trebui sã aștepte pânã acesta va ajunge în Rusia, scrie eurosport.ru.  


Anji totuși nu este singurul club care pretinde sã-l ia pe peruan, în lupta pentru atacant au mai intrat Juventus și Malaga. Clubul rusesc însã este favorit în acest caz, pentru cã oferã cel mai mare salariu.


Astfel, Farfan poate sã-și aleagã echipa la care va evolua, încã de la începutul lui 2012, pentru cã contractul lui se încheie în vara anului viitor. Dar, potrivit regulamentului, jucãtorul are dreptul sã încheie contract cu o viitoare echipã cu 6 luni înainte de plecare.

În aceeași ordine de idei, Farfan ar putea rãmâne la Schalke, însã toate eforturile depuse de club pentru a semna o prelungire a contractului nu au dat nici un rezultat.

UNIMEDIA precizeazã cã Jeffersona Farfan evolueazã la Schalke 04 din 2008. Acesta și-a început cariera în 2001, la echipa peruanã Alianza Lima, iar din 2004 el evolua pentru PSV Eindhoven.


Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: