(foto, video) Peugeot 208 - primele imagini cu mezinul francez

marți, 1 noiembrie 2011

(foto, video) Peugeot 208 - primele imagini cu mezinul francez

Deşi francezii de la Peugeot pregăteau lansarea lui 208 pentru data de 2 noiembrie, primele imagini ale noului model de segment B din Sochaux au debutat pe internet. Nemţii de la Autozeitung sunt responsabili de publicarea imaginilor, iar acestea par să fie veridice, nefiind vorba de un set de prelucrări digitale.


Fie că vorbim de interior, de partea frontală sau de profil, o bună parte din imaginile oficiale ale noului Peugeot 208 au fost publicate în avans pe internet. Modelul prezintă un aspect inspirat puternic din conceptele SR1 şi HX1, dar şi din modelul de serie 508. Împreună cu 508, noul 208 marchează un nou limbaj de design pentru constructorul francez, care se întoarce la stilul de design care l-a caracterizat.

Noul Peugeot 208 va debuta pe piaţă în primăvara anului 2012. Modelul va fi oferit alături de cinci motorizări diesel şi două motoare pe benzină. Cel mai economic model din gamă va avea un consum mixt de 3.4 litri la sută. Motoarele pe benzină vor avea trei cilindri şi vor fi oferite în două versiuni de cilindree: 1.0 şi 1.2 litri. Cea mai mică unitate otto din gama 208 va emite doar 99 de grame de CO2 pe kilometru şi are un consum mediu de 4.3 litri la sută.

Interiorul lui 208 pare să fi primit o serie de îmbunătăţiri, atât în ceea ce priveşte calitatea materialelor, cât şi în ceea ce priveşte design-ul. Strict referitor la imaginea cu interiorul, Peugeot 208 pare să fi avansat mult la acest capitol. În comparaţie cu predecesorul său, Peugeot 208 este cu şapte centimetri mai scurt şi cu 110 kilograme mai uşor. Modelul promite să fie mai manevrabil şi mai economic, iar noile motorizări par să urmeze şi ele această promisiune. Unele zvonuri anunţă o versiune GTI a viitorului 208, care urmează să primească o motorizare THP. Respectiva versiune ar putea fi denumită RC pe unele pieţe.








0 Comments: