(video) Șelin: Dodon a făcut o greșeală

vineri, 4 noiembrie 2011

(video) Șelin: Dodon a făcut o greșeală
Foto: UNIMEDIA

Președintele Partidului Social-Democrat, Victor Șelin, este de părere că pasul de astăzi a lui Igor Dodon este o greșeală. 


"Eu cred că dl Dodon a făcut o greșeala mare. Am presupus că va pleca, dar pentru că nu i se acceptă planul de modernizare al PCRM. A ieșit că el a plecat din PCRM pentru a ajuta la alegerea președintelui. Nu împărtășim această viziune. Ne-am schimbat opinia despre Igor Dodon. Ne dăm seama că s-a pregătit de aceasta, pentru a forma un bloc din partidele mici: Partidul Popular Social (fondat de Victor Stepaniuc), Partidul Regiunilor (Mihail Formuzal). Cred că acesta e scopul lui", a declarat acesta pentru UNIMEDIA.

Potrivit sursei, Dodon ar fi avut o înțelegere cu AIE înainte de a părăsi fracțiunea PCRM din Parlament. "Probabil va oferi posibilitatea AIE să guverneze, iar el își va consolida partidul", a mai spus Șelin.

UNIMEDIA amintește că la ora 10.00 Igor Dodon, Zinaida Greceanâi și Veronica Abramciuc au anunțat că părăsesc fracțiunea PCRM din Parlament. Aceștia spun că sunt gata să voteze pentru șeful statului, pentru a scoate țara din criză. "Este un gest de bun simț față de cetățeni. În acțiunile politicienilor nu trebuie să existe șovăieli, dacă situația o cere. Pe mine nu mă interesează soarta AIE. Sunt de părere că AIE trebuie să dispară ca un vis urât, deoarece se face vinovată de starea din societate. Au avut o politică nocivă. Pe noi ne preocupă evitarea alegerilor anticipate distrugătoare pentru țară", a spus Dodon.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: