Calea Ferată din Moldova are un nou șef

vineri, 4 noiembrie 2011

Calea Ferată din Moldova are un nou șef
Poză simbol
Foto: moldova.md

Întreprinderea de Stat ,,Calea Ferată din Moldova”are un șef. Printr-un ordin al ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol Șalaru, în funcția de director general a fost numit Vitalie Strună, informează serviciul de presă al MTID.


Potrivit aceluași ordin, Sergiu Tomșa care a asigurat interimatul funcției, din 17 martie 2011 până în prezent, a revenit la funcția deținută anterior, de inginer – şef.

Amintim că, funcția de director general al Căilor Ferate a devenit vacantă la 17 martie 2011, după ce ministrul Anatol Șalaru l-a demis pe fostul director al interprinderii, Ilie Țurcanu.

Țurcan a fost demis pentru că în perioada administrării Î.S „Calea Ferată din Moldova” nu a asigurat elaborarea unui plan util de activitate ceea ce a dus la imposibilitatea controlului şi monitorizării procesului de gestionare al întreprinderii. 

Vitalie Strună are 40 ani și este originar din orașul Călărași, Republica Moldova.  Acesta are 15 de ani de experiență în management, cu roluri funcționale în operațiuni de transport feroviar, contracte comerciale, logistică.


Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: