Cei doi evadaţi de la Penitenciarul nr.18-Brăneşti au fost prinși

miercuri, 2 noiembrie 2011

Cei doi evadaţi de la Penitenciarul nr.18-Brăneşti au fost prinși
Foto: penitenciar.gov.md

Cei doi condamnaţi, care au evadat de la Penitenciarul nr.18-Brăneşti, au fost prinşi în după-amiaza zilei de astăzi în satul Valea Coloniţei, raionul Criuleni. Tinerii au fost daţi în urmărire, iar pe raza întregii zone de centru a ţării au fost organizate filtre şi s-au desfăşurat activităţi specifice de căutare cu efective mărite comune ale Departamentului Instituţiilor Penitenciare şi ale Ministerului Afacerilor Interne.


Deţinuţii în vârstă de 24 de ani şi respectiv 19 ani îşi ispăşeau pedeapsa privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind condamnaţi la 3 ani şi 6 luni şi respectiv 6 ani şi o lună privaţiune de libertate. Pentru acţiunea de evadare din locul de detenţie, cei doi riscă, pe lângă pedeapsa pe care o ispăşeau, adiţional 6 ani de închisoare.

Precizăm că deținuții respectivi au evadat în dimineaţa zilei de ieri, 1 noiembrie, în jurul orei 04:30, profitând de vizibilitatea extrem de redusă provocată de ceaţă densă, escaladând edificiul de pază al Penitenciarului nr.18-Brăneşti.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: