(foto) Penelope Cruz, sex sălbatic în cada din baie

luni, 31 octombrie 2011

(foto) Penelope Cruz, sex sălbatic în cada din baie

Frumoasa actriţă spaniolă Penelope Cruz, în vârstă de 37 de ani, este protagonista unor scene de-a dreptul incendiare. Ea face sex sălbatic într-o cadă de baie de pe un vapor care pluteşte pe râul Tevere din Roma.


Bărbatul care a reuşit să o înfierbânte pe senzuala vedetă este starul american Emile Hirsch, în vârstă de 26 de ani. În timp ce Penelope este aşezată în cadă, Emile vine în baie şI începe să se dezbrace sub privirile ei. Apoi, tânărul intra alături de ea în cadă şI cei doi se dezlănţuie, urmând o partidă de amor nebun.

Deşi poate părea că Penelope îşi înşală soţul, starul iberic javier Bardem, lucrurile nu stau nici pe departe aşa. Scenele de sex dintre brunetă şI Emile Hirsch fac parte din filmul "Venuto al Mondo", în care cei doi joacă rolurile principale. 

În viaţa de zi cu zi, Penelope Cruz formează o familie fericită alături de colegul ei de breaslă, Javier Bardem, cu care s-a măritat în iulie 2010, în Bahamas. În ianuarie anul acesta a venit pe lume primul lor copil, un băieţel pe care l-au botezat Leo.







Sursa: cancan.ro


0 Comments: