(video) Furt de la locul de muncă

luni, 17 octombrie 2011

 (video) Furt de la locul de muncă
Foto: captura video/MAI

Un mecanic de locomotivă  în vârstă de 25 de ani, angajat al Î.S. „Căile ferate din Moldova”, a fost reținut de către ofițerii Direcției de investigare a fraudelor în momentul în care a sustras motorină de la o locomotivă. Bărbatul avea asupra sa 3 vase, a câte 20 litri, pline cu combustibil, valoarea cărora a fost estimată la suma de 800 de lei, informează serviciul de presă al MAI.


Oamenii legii instalaseră mecanisme speciale de verificare a consumului de motorină, amplasate pe rezervoarele locomotivelor, de Î.S. „CFM”, în scopul prevenirii fruturilor de combustibil. După ce au obținut mai multe informații operative, polițiștii au desfășurat un flagrant pe trenul cu ruta Chișinău – St.Petersburg, în momentul în care acesta staționa în satul Berești, raionul Ungheni. 

Bănuitul a fost deja eliberat din funcția deținută și este cercetat penal pentru „delapidarea averii străine”. Acesta riscă o pedeapsă cu 10 000 la 20 000 de lei, sau să facă închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani, cu privarea dreptului de a exercita anumite funcții pe un termen de la 2 la 5 ani.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: