(video) Filmaţi de vizitatori UNIMEDIA, sancţionaţi de Poliţia Rutieră

marți, 21 iunie 2011

(video) Filmaţi de vizitatori UNIMEDIA, sancţionaţi de Poliţia Rutieră
Colaj: UNIMEDIA

Şase dintre şoferii nedisciplinaţi la volan, surprinși în imaginile video postate pe UNIMEDIA , vor primi în curând prin poştă procesele-verbale cu amenzi. Direcţiei Poliţiei Rutieră (DPR) a postat pe site-ul oficial al instituţiei mai multe fotografii ale proceselor-verbale ce urmează să fie expediate celor care au încălcat Regulamentul de circulaţie rutieră. 

Autorul imaginilor este invitat de către şeful DPR, Sergiu Armaşu, la o întrevedere în cadrul căreia să aibă loc "un schimb de opinii şi încurajări eventualelor iniţiative pe segmentul circulaţiei rutiere".


Concomitent, în proces de examinare şi documentare sunt mai multe cazuri, făcute publice ca urmare implicării membrilor societăţii civile.

"Faptul că cetăţenii se implică ne determină să fim optimişti şi să sperăm că prin astfel de abordări, conducătorii auto pot fi influenţaţi să nu încalce prevederile Regulamentului de circulaţie, deoarece în orice moment pot fi surprinşi, iar încălcările vor fi pasibile documentării şi vor fi pedepsite conform legislaţiei în vigoare", anunţă DPR.

Precizăm că secvenţele video au fost expediate la redacţia UNIMEDIA de către un vizitator care a dorit ca poliţa rutieră să se autosesizeze şi, eventual, să ofere o remunerare pentru cei care raportează încălcări cu probe video.

Vedeți mai jos imaginile video în baza cărora s-a autosesizat Poliția Rutieră:




Procese Verbale întocmite de Poliția Rutieră:


Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: