Make it happen - noul slogan Chevrolet în Europa

miercuri, 22 iunie 2011

Make it happen - noul slogan Chevrolet în Europa

După ce a renunţat complet la legăturile din trecut cu modelele coreene, Chevrolet îşi schimbă şi sloganul în Europa. Începând de astăzi, divizia europeană a constructorului american se va promova pe Bătrânul Continent prin sloganul Chevrolet - Make it happen.


Apariţia noului slogan în comunicarea Chevrolet coincide cu anul sărbătoririi centenarului mărcii. 2011 este, de altfel, un an plin de activitate pentru biroul european al cunoscutului brand american, Chevrolet pregătind lansarea a nu mai puţin de 7 noi modele până în decembrie.

"Dacă întrebi 100 de europeni ce ştiu despre Chevrolet, 85 dintre ei îţi vor răspunde că 'Chevy' este un brand cu valori şi rădăcini americane. Nicio altă marcă de volum din Europa nu se poate lăuda cu asta", spune Wayne Brannon, preşedintele Chevrolet Europe.

Campania de promovare a noului slogan va debuta în media înglobând elemente stilistice care asociază Chevrolet cu Statele Unite, aşa cum sunt coasta Pacificului, oraşul Los Angeles, deşertul din Arizona şi muzica americană. Sloganul Chevrolet - Make it happen a fost dezvoltat de agenţia G2 / Herezie.

Sursa: automarket.ro 

 


0 Comments: