Secretele managerilor de success, seminar Evenda

joi, 23 iunie 2011

Secretele managerilor de success, seminar Evenda
Foto: evenda.md

Ce îi conduce pe directori și manageri spre succes? Cum obții mai multă influență și putere în management? Cum obții rezultate maxime de la angajații tăi? Evenda vă oferă oportunitatea să aflați răspunsul la toate  acestea în cadrul seminarului de 2 zile : ”Secretele managerilor de success (Leadership condus de business-trainerul Ran Tamari. Seminarul va avea loc pe 8-9 iulie în Chișinău, în incinta Summit Events, str.Tighina 49/3, Chișinău.


Seminarul este destinat directorilor, managerilor și proprietarilor de afaceri care doresc să câștige mai multă influență în management, să-și îmbunătățească  abilitățile de lider  și să obțină rezultate mai bune de la personalalul său.

Atenție! Înregistrându-vă până la 30  iunie, pe www.evenda.mdbeneficiați de o reducere în mărime de 10%.

Menționăm că anterior în Chișinău  business trainerul,Ran Tamari a susținut 2 traininguri : ”Instrumentele unui management performant” din 25-26 februarie  și ”Strategii și obiective pentru dezvoltarea afacerii” din 4-5 iunie 2011. În total la aceste evenimente au participat 45 de companii din Moldova, care au beneficiat de studii de caz a practicilor de management folosite în  alte țări precum și de analiza strategiilor și politicilor practicate în cadrul propriilor companii.

Pentru a afla mai multe detalii despre programul evenimentului și beneficiile participării la acest eveniment accesați pagina organizatorului www.evenda.md  sau contactați-ne la 93-10-96.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: