(video) Ciocan respinge acuzațiile comuniștilor: La 19 iunie nu am primit nicio contestație de la PCRM

miercuri, 22 iunie 2011

(video) Ciocan respinge acuzațiile comuniștilor: La 19 iunie nu am primit nicio contestație de la PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Partidul Comuniștilor declară sus și tare că turul II al scrutinului pentru alegerea primarului de Chișinău a fost fraudat. Cu toate acestea, în ziua de 19 iunie, comuniștii nu au depus nicio contestație la Comisia Electorală Centrală, fapt confirmat chiar de președintele CEC. 


„La 19 iunie au fost depuse patru contestații, din care niciuna din partea Partidului Comuniștilor”, a declarat astăzi Iurie Ciocan.

Acesta a respins acuzațiile comuniștilor, care spun că CEC-ul a contribuit la fraudarea alegerilor, fiind la cheremul actualei guvernări. „Respingem orice învinuire în falsificări. Votarea din 5 iunie și 19 iunie a avut loc cu maximă transparență. Urmează instanța să decidă”, a mai spus Ciocan.

UNIMEDIA precizează că ieri, PCRM a depus o contestație la Judecătoria Centru, la care au fost anexate peste 200 de plîngeri ale alegătorilor, contestaţii ale observatorilor şi alte documente, care ar confirma fraudarea alegerilor din Chișinău. Astăzi, comuniștii au lansat și o linie fierbinte pentru colectarea încălcărilor admise în ziua votării de 19 iunie în municipiul Chişinău.



Sursa: UNIMEDIA 
Video: Privesc.eu 


0 Comments: