(video) +1 VOT: Cca 100 de tineri au chemat lumea la vot pe ritmuri de dans

duminică, 19 iunie 2011

(video) +1 VOT: Cca 100 de tineri au chemat lumea la vot pe ritmuri de dans
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Cca o sută de tineri au venit astăzi, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale pentru a participa la acțiunea ”+1 VOT”. Tinerii au dansat pe ritmurile piesei Barbra Streisand, iar în final au format cu corpurile simbolul “+1". Scopul acțiunii este încurajarea locuitorilor Capitalei să participe la alegeri. 

La evenimentul de azi au fost prezenți și 5 tineri cu dizabilități, care au dansat în cărucior. De asemenea, la acțiune au participat și Nata Albot și Costi Burlacu. 

Organizatorii acțiunii ”+1 VOT” au declarat că scopul evenimentului de azi este de a sensibiliza tinerii să meargă la vot. 


Nata Albot a remarcat că asemenea acțiuni, care implică tinerii prin dans și muzică sunt foarte bune. ”Mișcările dansului au fost foarte simple, m-a impresionat că s-au alăturat și oamenii din stradă. Îmi plac acțiunile care îi dezinhibă pe moldoveni, iar asta este una dintre ele”, a adăugat Albot.

Amintim că „+1 VOT” este o campanie inițiată online. Organizatorii spun că aceasta este neafiliată politic, lansată la 15 iunie, de către un grup de bloggeri, cu scopul de a stimula participarea tinerilor în turul II al alegerilor din 19 iunie.

Vedeți aici o galerie foto.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: