Comuniștii s-au apucat de căutat încălcările din 19 iunie

miercuri, 22 iunie 2011

Comuniștii s-au apucat de căutat încălcările din 19 iunie
Foto: UNIMEDIA

Comuniștii s-au apucat să caute încălcări comise în ziua votării din 19 iunie pentru a demonstra instanței de judecată ilegalitatea scrutinului pentru alegerea primarului de Chișinău. Cel puțin așa reiese dintr-un comunicat remis la adresa UNIMEDIA. 

"Din 22 iunie îşi începe activitatea Linia fierbinte pentru colectarea încălcărilor admise în ziua votării de 19 iunie în municipiul Chişinău. Locuitorii capitalei vor putea să transmită informaţii şi materiale la telefon, prin E-mail sau în forma scrisă", se menționează în textul comunicatului. 


Potrivit sursei, linia fierbinte va fi organizată de Centrul pentru investigaţii juridice şi apărarea drepturilor omului din Moldova, care este condusă de juristul PCRM, deputat în Parlamentul RM, Sergiu Sîrbu. Comuniștii anunță că toți cei care își doresc să facă o sesizare o pot face la nr. de telefon 022-49-62-32.

UNIMEDIA amintește că Vladimir Voronin, președintele PCRM, a declarat ieri că formațiunea sa va cere instanței de judecată anularea imediată a rezultatelor turului II al alegerilor în municipiul Chișinău și organizarea unui scrutin repetat.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: