Ucigaşii lui Marian Cozma au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă

joi, 23 iunie 2011

Ucigaşii lui Marian Cozma au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă
Foto: stop.hu

Raffael Sandor şi Gyozo Nemeth au primit pedeapsa maximă, iar Ivan Sztojka va ispăşi 20 de ani de puşcărie.


Tribunalul din Veszprem a pronunţat sentinţa pentru ucigaşii lui Marian Cozma. Raffael Sandor şi Gyozo Nemeth au primit pedeapsa maximă, închisoarea pe viaţă, iar al treilea acuzat, Ivan Sztojka, a primit o sentinţă de 20 de ani.

Agenda.ro scrie că la înfăţişarea de miercuri avocatul lui Raffael Sandor a spus că acuzatul nu a vrut să ucidă, ci a fost nevoit să se apere împotriva mai multor atacatori.

"Poate fi învinuit Sandor Raffael că a scos cuţitul după ce în discoteca i s-a spart capul cu o sticlă de bere, iar pe stradă a fost atacat de 8-10 oameni?", a întrebat avocatul. Procurorul a spus însă că acuzaţii ştiau bine ce fac şi au dat cu piciorul de mai multe ori în capul lui Marian Cozma, în timp ce acesta zăcea nemişcat pe caldarâm.

Raffael Sandor şi-a cerut iertare de la familia lui Marian Cozma, declârand din nou că el l-a ucis pe handbalist, însă de ceilalţi sportivi nu s-a atins. Gyozo Nemeth şi-a cerut şi el iertare de la rudele lui Marian Cozma, apoi şi-a oferit un rinichi pentru Ivan Pesic, sportivul pe care l-a înjunghiat în rinichi.

Marian Cozma, jucator al echipei ungare MKB Veszprem si al naţionalei României, a fost ucis în ziua de 8 februarie 2009, în faţa barului Patriota, din Veszprem.

0 Comments: