Alegerile repetate în Condrătești vor avea loc la 26 iunie

marți, 21 iunie 2011

Alegerile repetate în Condrătești vor avea loc la 26 iunie

Comisia Electorală Centrală a stabilit pentru data de 26 iunie 2011 desfăşurarea votării repetate pentru alegerea primarului comunei Condrăteşti, raionul Ungheni.


Votarea repetată se va efectua cu cele două candidaturi care au întrunit cel mai mare număr de voturi acumulate în primul tur de scrutin, cu participarea aceluiaşi consiliu electoral şi aceloraşi birouri electorale ale secţiilor de votare. Totodată, pentru votarea repetată a primarului comunei Condrăteşti, CEC a aprobat  ştampila specială cu inscripţia „Alegeri locale 26.06.2011”. 


Amintim că  la data de 19 iunie 2011, CEC a stopat procesul de votare în circumscripţia electorală respectivă, iar prin hotărîrea Judecătoriei raionului Ungheni, alegerile primarului desfăşurate în cadrul turului al doilea de scrutin din 19 iunie 2011 în circumscripţia electorală comunală Condrăteşti, au fost declarate nule.

Menționăm că alegerile au fost anulate din cauza că în buletinul de vot au fost incluse date greșite ale unui candidat la primărie, în buletin fiind inclus un alt Ion Bodrug decât cel care fi trebuit să fie. În total, în cursă s-au înscris trei candidați cu același nume și prenume - Ion Bodrug.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: