Versiunea lui Nichifor: Arma s-a descărcat în timpul altercației

marți, 21 iunie 2011

Versiunea lui Nichifor: Arma s-a descărcat în timpul altercației
Foto: hotnews.md

Recent Judecătoria raionului Ciocana l-a condmnat pe Adrian Nichifor la 17 ani de închisoare. Totodată, Veaceslav Țurcan, avocatul omului de afaceri, a declarat pentru UNIMEDIA că Nichifor a fost bătut de frații Iurie și Lilian Pârlici, care erau în stare de ebrietate, iar Adrian Nichifor nu a tras din armă.


Țurcan a declarat că în seara de 11 aprilie 2010, frații Pârlici l-au agresat pe Adrian Nichifor, iar pistolul pe care l-a scos omul de afaceri a fost sustras de către comisarul de poliție, care a efectuat câteva împușcături în aer, amenințând-ul pe Nichifor. După acest incident omul de afaceri a adus din portbagajul automobilului său un automat kalașnicov. Potrivit avocatului, fratele decedatului a încercat să-i sustragă arma, în timpul altercației dintre cei doi din armă s-a produs câteva împușcături, în rezultatul cărora a decedat Iurie Pârlici.


Veaceslav Țurcan a mai spus că, în următoarele zile, Judecătoria raionului Ciocana va motiva sentința, după care, în 15 zile acesta va depune o contestație la Curtea de Apel.

Avocatul a mai menționat că Adrian Nichifor nu este deținut în condiții de lux, iar în penitenciarul nr.13 s-a făcut reparație din contul omului de afaceri.
  
Amintim că Adrian Nichifor este învinuit că la 11 aprilie 2010, ora 03:45, aflându-se în incinta barului „Miram” din satul Grozeşti, Nisporeni, în stare de ebrietate alcoolică, s-a adresat cu cuvinte necenzurate în adresa fraţilor Iurie şi Lilian Pârlici, pe motiv că aceştia şi-au parcat automobilul lângă autoturismul său. 
  
Ulterior, Adrian Nichifor i-a solicitat prin telefon verișorului său Trofim Nichifor, să-i aducă o armă cu glonţ. După care a tras cinci împușcături în direcția lui Lilian Pârlici, în rezultatul cărora victima a decedat pe loc.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: