Învaţă limba engleză uşor şi eficient, alături de „International School of English”

miercuri, 22 iunie 2011

Învaţă limba engleză uşor şi eficient, alături de „International School of English”
Poză simbol

Ştiaţi că limba engleză este limba nativă a peste 300 milioane de oameni? Că este a doua limbă vorbită pentru aproximativ 150 milioane de oameni? Că în total, limba engleză are aproximativ 500 milioane de vorbitori, conform opiniei majorităţii specialiştilor?


Limba engleză este limba dominantă în domenii precum ştiinţa, aviaţie, business, entertaiment, radio, diplomaţie sau internet. Aproximativ 25.000 de noi cuvinte sunt incluse în vocabularul limbii engleze în fiecare an, în timp ce limba engleză conţine, conform dicţionarului Oxford, peste 600.000 de cuvinte.

Vrei şi te gândeşti de mult timp să înveţi engleza, dar apar impedimente? Nu eşti prea convins că o să poţi, nu eşti sigur că o să ai timpul necesar şi că se va dovedi o investiţie profitabilă pentru viitorul tău?

Doar acum „International School of English” îţi oferă posibilitatea de a achita în rate în cazul în care doreşti să te înscrii la un curs  de peste 2 luni. Copiii vor putea studia la școala noastră la un preț  de 1000 de lei, iar adulții 1300 lei pentru o perioadă de 2 luni. Este un preț extraordinar de mic, veți face 3 lecții săptămânal a câte 2 ore. Grupele se vor forma de la 4 persoane până la 9, astfel încât va fi o maximă eficiență și o pierdere minimă de efort.

Nu pierde această ofertă unică! O ofertă care îți poate deschide noi orizonturi și o nouă viață.  Nu ezita să oferi viitorului tău o șansă!Poți să vorbești perfect engleza în doar 2 luni cu minimum de efort și bani. Înscrieți-vă chiar acum și va fi cea mai bună decizie din acest an!

Mai multe informaţii pe: www.engleza.md.

Publicitate

 

sursa: Unimedia

0 Comments: